torek, 28. junij 2016

Škatlica presenečenja

Uh, te škatlice presenečenja so pa kar zalogaj! Ampak učinek na obdarjenca upraviči ves trud vložen v izdelavo. Dela je pa kar nekaj: izdelava osnove, izbira papirja, ideje za "napolniti" vse stranice, kaj dati v sredino... Ampak kot sem že napisala: ko obdarjenec odpre škatlico in zaslišiš samo UAU!... se vse poplača, kajne? ;)
Pred kratkim je praznovala oseba, ki mi je zelo pri srcu - moja mama. Zanjo sem se odločila za izdelavo škatlice, v katero sem vpletla vse njene najljubše stvari.


Na sredino sem dala okroglo škatlico, v katero sem dala njene najljubše čokolatine. Belo osnovno škatlico sem kupila, nato pa okrasila s papirjem, z rožicami in stekleničko, v kateri se skriva školjkica (rada ima morje).


Stranice sem dopolnila s kolesom (katerega rada vozi), muco (ki jo ima doma), tremi srčki (moja družina) in posvetilom.


Ne bom poudarjala, da je bila nad škatlico navdušena... In kot naročeno so punce pri Craft-alnici za izziv izbrale ravno explosion box.
Tako škatlico prijavljam na izziv #163: Škatlica presenečenja pri Craft-alnici ter zaradi uporabe krogov s šivi tudi v galerijo meseca junija Najlepšega para.

Imejte se eksplozivno! :)

ponedeljek, 20. junij 2016

Mini čokoladnice

Zaradi izziva na Craft-alnici se bomo vse zredile... ;) Ampak nič hudega, je treba poskrbeti tudi za dušo, kajne? Te čokoladnice so pa super zadeva. Mislim, da od zdaj naprej ne bom nikoli več podarila "navadne" čokolade.
Zadnjič sem izdelala kar veliko čokoladnico, zato sem sedaj ubrala čisto drugo smer - mini čokoladnice. Kakšen krat namenimo nekomu samo neko pozornost, tudi kar tako, brez razloga. Ko sem videla te mini čokolade od Ritter sporta, se mi je porodila ideja o majhni čokoladnici. In tako je nastalo tole:


S pomočjo Tinine šablone s šivi sem izrezala krog in ga predelala v "predalček" za čokoladico. To škatlico nato lahko okrasimo kakor želimo, odvisno komu je namenjena. Vsak lahko dobi čisto personalizirano čokoladico.


Majhna pozornost. Te so ponavadi meni najljubše...

Čokoladnice prijavljam na izziv Craft-alnice #162: Čokoladnica ter v galerijo meseca junija Najlepšega para.

Imejte se sladko... :)

petek, 10. junij 2016

Čokoladnica

Naredila sem svojo prvo čokoladnico! In mislim, da ni bila zadnja... Punce v Craft-alnici so se spomnile zelo zanimivega izziva. Lepo je, če se človek nečesa novega loti. In ker nisem vedela, kje začeti, sem si pomagala z Zvonkinimi navodili. Hvala Zvonka za pomoč! :) Izziv je prišel ravno ob pravem času, saj je moja mama ravno kupila čokolado za sosedo, da se ji zahvali za njeno pozornost. Takoj sem zagrabila priložnost! In nastala je čokoladnica:



Upam, da bo soseda vesela!

Čokoladnico prijavljam na izziv #162 Craft-alnice: Čokoladnica in v galerijo meseca junija Najlepši par.

torek, 7. junij 2016

Sadje

Najprej bi se vam rada zahvalila za vse lepe želje in misli pri prejšnjem postu. Res hvala iz srca! <3

In ja, tudi jaz sem kupila Tinine šablone jagod, ker so enostavno preveč "slastne"... Že sem jih hotela uporabiti za novi izziv Craft-alnice, ampak sem opazila, da ne bi bila preveč izvirna. Punce so že izdelale krasne voščilnice z jagodami, zato sem jaz ubrala drugo pot. Drugega sadja pri hiši (beri: med šablonami) nisem imela, zato sem malo pobrskala po Pinterestu in našla zanimivo jabolko. Ne vem, če ste tudi ve "padle v novo modo" in sicer pobarvanke za odrasle. Jaz imam doma eno knjigico in moram reči, da sem kar nekaj časa porabila pri njej. Tako je nastala tale voščilnica:


Jabolko sem pobarvala kar z barvicami (za kar sem porabila kar nekaj časa), jo izrezala in prilepila s 3D penico na osnovo. Dodala sem list na pecelj. Napis je tudi Tinin in sicer sem izrezala napis "sladke" rumene in bele barve. Zalepila sem ju skupaj, tako da rumeni napis tvori senco belemu. "Želje" sem natisnila na papir, izrezala in nalepila na osnovo s 3D penico.


Tako, to je to. Zdaj pa grem jest jagode...
Lep dan! :)

Voščilnico prijavljam na izziv #161 Craft-alnice: Sadje ter v galerijo meseca junija Najlepšega para.