torek, 29. marec 2016

Izziv #156 CRAFT-alnice

Ta časopis mi kar ne da mira, tako da sem na hitro naredila še eno voščilnico. Je zelo enostavna, ampak kakšen krat je enostavnost najboljša izbira :)


Časopisni papir sem nalepila na trši papir in ga odrezala s šablonami peres. Nato sem jih akvarelno pobarvala in s črnim flomastrom malo poudarila. Napis hvala je narejen na enak način, le da ga nisem pobarvala. Skozi napis poteka vrvica, katera s pentljo "drži" peresa skupaj. No, dva peresa sta pa zbežala... :)



Voščilnico prijavljam v izziv # 156 Craft-alnice in v galerijo meseca marca Najlepšega para.

In hvala za obiske ter komentarje ;)

Gorjuss newspaper

Pa sem si končno kupila mojo prvo štampiljko punčke! Vedno mi je bil všeč Gorjuss stil in ker si počasi počasi delam zalogo različnih pripomočkov (kar se nikoli ne konča, kajne ;), sem si privoščila tudi to štampiljko. A ni luštna? Pa kot zanimivost: v paralelki mojega drugošolca je ena deklica, ki je kot Gorjuss punčka. Res, kot da bi jih narisali po njenem izgledu...
No, in kot vedno, lovim zadnje minute izziva Craft-alnice. Spet so punce določile zanimiv izziv, tokrat je na vrsti časopisni papir. In ker sem hotela takoj pokoristiti novo štampiljko, je nastalo tole:


Punčko sem kar "oblekla" v časopisni papir, krilo pa ji malo vihra v pomladnem vetriču ;). Ker za barvanje nimam markerjev, sem jo pobarvala kar z akvarelnimi barvicami.


Izrezala sem jo in jo prilepila na osnovo s 3D penico. Da pa ne bi bila voščilnica preveč prazna, sem dodala še rožico iz časopisnega papirja, katerega sem malo osenčila z Distress inki.






Te štampiljke so tako luštne... se mi zdi, da bo kmalu še kakšna na listi želja... ;)

Voščilnico prijavljam na:
- izziv #156 Craft-alnice
- challenge #78 Make it girlie (Sparkles Monthly Challenges Blog)
- galerija meseca marca Najlepšega para
- challenge #356 - Add some Bling
- challenge #318 Girlie (My time to craft challenge blog)
- challenge #128 - Girlie (Dream Valley Challenges)

Imejte se čudovito (gorjuss)! ;)


četrtek, 17. marec 2016

Ko me inspirira #46

Hja, vedno zadnjo minuto. Sem mislila, da sem že zamudila izziv Tine in Vladke, ampak danes sem malo pogledala na Tinino stran (Najlepši par) in ugotovila, da se izziv zaključi danes ob polnoči. In na hitro sem se usedla za mojo mizo in akcija... Neke ideje nisem imela, zato sem sproti malo improvizirala.


Mogoče je malo preveč "načičkana", ampak če človek dela zadnjo minuto je pač tako. Napis sem odtisnila in nato embosirala z belim prahom. Nato sem naredila smooshing z rumeno in oranžnim distress inkom.


Za napis "sreče" sem uporabila šablono in izrezek naredila iz mosgume. Za dekoracijo sem iz iste mosgume izrezala tudi majhne krogce. Marjetice pa dopolnijo voščilnico. Papir sem s 3D penico nalepila na osnovo voščilnice.


Opazila sem, da sem za to voščilnico uporabila samo izdelke Najlepšega para. No, razen Distress inkov in mosgume ;)
In na koncu seveda... voščilnico prijavljam na Ko me inspirira #46 in v galerijo meseca marca Najlepši par. ;)

Želim vam veliko sreče! :)

torek, 15. marec 2016

Svoboda

Lovim zadnje minute za izziv #155 Craft-alnice, ker zadnje dni nisem imela prav nič časa za ustvarjanje. Sem pa imela še eno zamisel, zato sem jo morala uresničiti oziroma jo spraviti na papir. Saj me razumete, ne? ;)


Ponavadi ne dajem imena voščilnicam, ampak ta mi ga kar sama ponuja: Svoboda. Ne maram, da so ptice v kletkah, zato sem jih "spustila". Washi trak z notnim črtovjem ponazarja veselo ptičje petje.



Voščilnico sem uokvirila s pravimi šivi, naredila rožico, papir malo pošpricala z belo in zlato barvo ter vse skupaj sestavila. Poizkusila sem nekaj novega in z rezultatom sem kar zadovoljna :)

Kasneje sem opazila, da se nehote nisem držala navodil Craft-alnice, in sicer da moram uporabiti vsaj dva washi trakova, zato sem naredila verzijo z dodanim oranžnim washi trakom. Upam da bo vseeno v redu ;)


Prijavljam voščilnico na izziv #155 Craft-alnice, v galerijo meseca marca Najlepši par, challenge #114 - use washi tape (Crafting when we can: Challenges), Craft Heaven Shop Challenge - Spring has Sprung, Fussy and Fancy Challenge 159 - Things With Wings.

Svoboda vsem! :)

sobota, 5. marec 2016

Washi again!

Sem vam že povedala, da obožujem washi trakove? ;) In da mi ideje za izziv pri Craftalnici kar rojijo po glavi? Čim sem imela nekaj časa sem ga takoj izkoristila za realizacijo nove ideje. Sicer sem štartala z drugačno idejo, ampak spotoma sem jo "nadgradila". In to je rezultat.


Najprej sem nalepila washi trakove. Napis sem izrezala s šablono in ga pobarvala z distress inki v enakih barvah, kot so washi trakci.


Na koncu sem nalepila ploščice bleščice, ki z enako barvo nadaljujejo pot washi trakcev. Nato sem list nalepila na voščilnico s 3D penico. In to je to.


Zdaj pa novim idejam naproti! :)

Voščilnico prijavljam v izziv #155 Craftalnice in challenge #114 - use washi tape (Crafting when we can: Challenges) ;)

četrtek, 3. marec 2016

Craftalnica izziv #155

Obožujem washi trakove! Milijon in en način uporabe. Ko sem videla izziv pri Craftalnici, so mi ideje kar začele švigati po glavi ;) In seveda sem morala iti takoj v akcijo...



Različne washi trakce sem nalepila na bel papir in jih nato s šablonami metuljčkov izrezala. Napis sem odtisnila s štampiljko in distress inkom (peacock feathers).



Da pa ne bi bilo preveč beline, sem z zelenim washi trakcem obrobila voščilnico, tako da je nastal okvirček. Papir z metuljčki sem prilepila na osnovo s 3D penico. Tako, zaključeno! :)


In seveda za konec: voščilnico prijavljam na izziv #155 Craftalnice in ker sem uporabila tudi šablone Najlepšega para ter Tina za Rayher, prijavljam tudi v galerijo meseca marca Najlepšega para.

Naj vas ulovi sreča! :)

torek, 1. marec 2016

Voščilnica malo drugače

Prijateljica je praznovala rojstni dan in ker tudi ona rada ustvarja, je seveda za darilo dobila šablone. Zraven nisem hotela priložiti klasične voščilnice, zato sem se odločila za drugačno obliko...

Tagi so mi všeč, ker se jih lahko priveže k darilu ali k šopku rožic, obdarovanec pa ga lahko kasneje tudi kam obesi (na zid, vrata, predalnik...) in ima tako naše želje in sporočilo vedno pred očmi.

Simpatično, kajne? :)


Naj tudi vas spremlja sreča! ;)

Izdelek prijavljam v galerijo meseca marca Najlepšega para :)

Moško malo drugače

Sorodnik moškega spola je praznoval rojstni dan in seveda sem morala narediti voščilnico. In seveda se jaz tega lotim v zadnjem trenutku... in panika. Brez ideje... Najprej sem štartala s standardno moško barvo - modro, ampak sem si premislila. Potem sem pomislila na rjave odtenke, pa spet nisem bila prepričana. Na koncu sem se odločila za sivo barvo. Ampak ker mi je delovalo malo "mrtvo", sem dodala detajle v rumeni barvi, da malo poživi voščilnico. Pa mi je ratalo! Na koncu sem ugotovila, da sem naredila unisex voščilnico... lahko bi jo podarila tudi ženski. Jih moram narediti malo na zalogo, da ne bom spet drugič v paniki... ;)